Privatresenärer

Jag vänder mig framför allt till dig som vill hit som privatresenär - kanske med ett kompisgäng, en svensexa eller en möhippa, en vinklubb, ett födelsedagsfirande, ett golfgäng eller vilken annan grupp som helst.

Du kommer ensam eller med några vänner. Oavsett om du/ni redan fixat boendet kan jag erbjuda min hjälp med professionell guidning på svenska.

Men jag hjälper dig/er mycket gärna redan vid själva reseplaneringen hemma vid datorn i Sverige. Via mejlkontakt kan jag komma med värdefulla råd och tips och - kanske inte minst viktigt - när du/ni sen väl kommer hit så känner vi redan varandra lite.

När du/ni sen är på plats kan jag gärna visa er till de mysigaste restaurangerna, de trendigaste vinbarerna och de redan världsberömda ruinpubarna. Säkert kan min hjälp med praktiska råd komma väl till pass när du/ni efter någon lång promenad vill besöka något av stadens alla hälsobad med de varma källorna. Allt det här gäller förstås inte bara besök i huvudstaden Budapest utan under resor runt om i landet. Jag kan till sist erbjuda det kanske allra mest intressanta – en personlig inblick i ungrarnas vardagsliv med alla sorger och glädjeämnen under arbete och fritid.Svensk guide i Budapest, svensktalande guide i Budapest, guidning på svenska och norska, guide på svenska,, studiebesök, konferens, arrangemang, långhelg, att göra, att turista, att bo i Budapest, boende, hotell i Budapest och Ungern, vinresa, resa till Budapest och Ungern, Budapest- och Ungernspecialisten, ungersk resebyrå, i Wallenbergs fotspår i Budapest, Wallenberg tur i Budapest

 

Varför ska du ha privatguide? Vill du t ex veta ....

NYTT PROGRAM!!!

PROGRAMFÖRSLAG

BUDAPEST
UTFLYKTER


Kontakt:

Telefon: +36 20 3693 220

E-mail: budapestexperten@gmail.com

Skicka e-post
Referenser