Företag, grupper och organisationer

Du och din firma kan med förtroende vända er till mig, så hjälper jag till med allt. Jag ordnar t ex era studiebesök. Hittills har det oftast gällt spännande vårdcentraler, servicehem, skolor, byggen m m. Kontakta mig bara med dina eller din firmas egna, speciella önskemål, så ska du se att jag kan fixa ett mycket intressant studiebesök i Budapest eller någonstans ute i landet.

Under besöken kan jag ordna allt kring måltider, tolka och översätta.Jag guidar er naturligtvis runt i stan och ute i landet. Sedan hjälper jag förstås också till med biljetter m m till eventuella kvällsarrangemang. Det ska väl vara kul under hela resan!


Svensk guide i Budapest, svensktalande guide i Budapest, guidning på svenska och norska, guide på svenska,, studiebesök, konferens, arrangemang, långhelg, att göra, att turista, att bo i Budapest, boende, hotell i Budapest och Ungern, vinresa, resa till Budapest och Ungern, Budapest- och Ungernspecialisten, ungersk resebyrå, i Wallenbergs fotspår i Budapest, Wallenberg tur i Budapest

 

Varför ska du ha privatguide? Vill du t ex veta ....

NYTT PROGRAM!!!

PROGRAMFÖRSLAG

BUDAPEST
UTFLYKTER


Kontakt:

Telefon: +36 20 3693 220

E-mail: budapestexperten@gmail.com

Skicka e-post
Referenser