Barnens Budapest

Kanske har du barnen med dig ner till Budapest. Någon dag vill du säkert göra något museibesök eller annat, som bara är sååå tråkigt för barnen. Då kan du lämna dem till mig under några timmar, och så tar jag dem med på några roliga saker att göra och titta på i stan. Eller så gör vi det tillsammans, hela familjen.

Vi kan t ex ta en tur i cykelvagn i svalkan på den lummiga och mysiga Margaretaön mitt i floden. Vi kan åka båt dit förresten. Vi tar oss ut till Stadsskogen och till djurparken där. Eller så gör vi en spännande tur högt uppe i linbanan. Vi kanske tar vi oss långt ner i underjorden i de vindlande labyrinterna under Gamla stan uppe i Slottsberget. Bara vår egen fantasi sätter gränserna för allt kul vi kan hitta på.

Cirkus
Cirkus
 
Djurparken
Djurparken
 
Linbanan
Linbanan
 
På Margaretaön
På Margaretaön
 Labyrinterna
Labyrinterna
Aquaparken
Aquaparken
Svensk guide i Budapest, svensktalande guide i Budapest, guidning på svenska och norska, guide på svenska,, studiebesök, konferens, arrangemang, långhelg, att göra, att turista, att bo i Budapest, boende, hotell i Budapest och Ungern, vinresa, resa till Budapest och Ungern, Budapest- och Ungernspecialisten, ungersk resebyrå, i Wallenbergs fotspår i Budapest, Wallenberg tur i Budapest

 

Varför ska du ha privatguide? Vill du t ex veta ....

NYTT PROGRAM!!!

PROGRAMFÖRSLAG

BUDAPEST
UTFLYKTER


Kontakt:

Telefon: +36 20 3693 220

E-mail: budapestexperten@gmail.com

Skicka e-post
Referenser